Om oss

Vi på caredirect.se arbetar aktivt för att säkerhetsställa en trygg hantering av dina personuppgifter. 

 

Välkommen till oss
Caredirect.se din hälsokost på nätet
Caredirect.se är en hälsokostbutik  för hela Sverige, kundfrågor 08 - 12 42 09 49

Caredirect ägs av Immitec sverige AB(org. nummer: 556543-1771).
co/ address: Cementvägen 4, 311 32 Falkenberg

Vi växer!
www.caredirect.se är en systersida sida till www.almea.no. Detta för att göra den mer tillgänglig på svenska och för att kunna skilja på de olika länder som vi jobbar i. www.almea.no har blivit en betydande aktör inom hälsa och livsstil i Norge och vi gör detsamma i Sverige där hälsa och livsstil bara växer. 
 

Enkelt och tryggt

Det skall vara tryggt och enkelt att handla hälsokost hos oss på www.caredirect.se. Vårt mål är att alla skall känna sig trygga och veta att de handlar till de bästa priserna när de handlar hos osst. Vi använder oss av säkra näthandelslösningar som gör det säkert att handla här. Våra sidor är byggda så att det ska varaenkelt att handla hälsokost hos oss.
 

Kunskap

Vi lägger mycket resurser på att ha den bästa kompetensen på marknaden.  Kunskap och kompetens är en av de viktigaste målsättningarna vi har.. Vi är en certifierad webpartner hos våra producenter och vi ser detta som en trygghet för dig som kund. Vi tror på forskning och utveckling i kombination med vad naturen ger oss. 
Vi jobbar med att förenkla för kunden med abonnemang på våra hälsokostprodukter, vilket gör att vi erbjuder bra priser om man vill prova på ett abonnemang.

Immitec Sverige AB Copyright © 2023