Flexin

Flexin

Artikelnr.: 1421120
Pris SEK
Ord. SEK
Rek. SEK
Färg
Vald färg

Produktinformation

Flexin förhindrar nedbrytning av brosk medan den förbättrar uppbyggnaden. Detta gör produkten unik! Flexin har ett högt innehåll av kollagen II vilket innebär att den förser led brosken naturligt kollagen.


Artrit i allmänhet är ett stort  hälsoproblemet i Sverige . Artros / osteoartrit är en av de vanligaste orsakerna till allvarlig smärta och funktionshinder. Mer än hälften av den vuxna befolkningen visar tecken på sjukdomen. Fogens funktion beror helt och hållet på hur brusk fungerar som finns mellan varje led. Det fungerar som en stötdämpare, och hjälper också till att göra dina rörelser smidiga och mjuka. Flexin innehållande kollagen II och andra naturliga,  och för kroppen kända substanser som bygger brosk och förhindrar ytterligare nedbrytning av den kombinerade extrakt av Boswellia serrata. För att brosket ska fungera normalt beror det på kollagen. Detta är ett helt centralt byggblock i brosket mellan lederna (ca 70%).


Rekommenderat dagligt intag är 4 kapslar en 500 mg.


Ingredienser: Kollagen II, Boswellia serrata, tablette excipienter (mikrokristallin cellulosa, trkasliumfosfat, magnesiumsalter av fettsyra, hudroksypropylmetylcellulose), L-askorbinsyra, zinkcitrat, kopparsulfat, mangan glukonat, natriummolybat, kolekalciferol


Hälsoinformation

Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. 

Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. 

Förvaras utom räckhåll för små barn. 


Innehåll och användning
COLLAGAIN_FLEXIN_INGREDIENSER


Matchande produkter