30 days plus

30 days plus

Artikelnr.: 3006
Pris SEK
Ord. SEK
Rek. SEK

Ordertyp

Färg
Vald färg

Produktinformation


Ny och förbättrad

Nu kommer 30 days i en ny och förbättrat form – 30 days Plus! 30 days Plus innehåller alla de samma fantastiska verksamma ingredinserna som förr, och i tillägg är det lagt till jod som bidrar til ökat forbränning och krom som bidrar till normalisering av blodsockret. Samtidig har 30 days Plus fått en ansiktslyftning rent utseendemässig.

Krom: Krom hjälper insulinet att forbränna fett, gör om protein till muskelmassa och socker om till energi. Krom kontrollerar också blodsockret och bidrar till och dämpa sötsuget. Krom er viktig for normal omsätning av kolesterol, fett og blodsocker. Ju mer karbohydrater du äter, desto mer krom behöver du.

Jod: Sköldbroskkörtel styr vår metabolism. Jod påverkerrker Sköldbroskkörtel, och ett underskott av detta mineralet kan resultera i viktökning och minskad energi. Vid brist på jod producerar ikke Sköldbroskkörtel tillräckligt tyroksin till att forbränningen klarar av att jobba med normal hastighet. Tilförsel av jod ökar forbränningen.

Innehåll:

Beta 1,3 / 1,6 Glukaner från Jäst och aktiva extrakt av Kronärtskocka, Lakrisrot, Maskros, Mariatistel, Rosenrot och Chisandra.


Dosering:

2 tabletter på morgonen och 2 tabletter på kvällen. Den högsta rekommenderade dosen (4 vardera) bör inte överskridas.


Förpackning:

120 tabletter (1 månads användning)

Hälsoinformation

Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. 

Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. 

Förvaras utom räckhåll för små barn. 30DAYS_SVENSK_INGREDIENSER
Matchande produkter